Top

8 dage til jul, 15 dage til nytår

Mangler du et lån?

8 dage til jul, 15 dage til nytår

lån op til 10.000 kroner uden renter og gebyrer

SAMMENLIGN RENTERANSØG LÅN

8-dage-til-jul-15-dage-til-nytar-mangler-du-et-lan

Er du klar til jul og nytår?

Der er ikke længe til juleaften eller årets store dag/aften/nat og de fleste har for længst planlagt i hvert fald nogenlunde hvordan først nævnte skal forløbe. Men ikke alle er helt sikre på om finanserne er med og langt fra alle, har 100 procent styr på nytårsaften på nuværende tidspunkt. Her kan et kort lån evt. hjælpe lidt ift. mulighederne.
Hvis du er på udkig efter et kort lån, så vær sikker på at du får undersøgt markedet grundigt inden du fastlægger dig en bestemt løsning. Det er ikke alle kortsigtede lån, der er lige billige og du kan ende med at lang næse til Januar hvis ikke du ser dig om inden du drejer. herunder vil vi forsøge at guide dig bedst muligt ift. at finde den rigtige løsning.

Hvor skal jeg søge efter lån?

Dette er det nemmeste spørgsmål. Det skal du naturligvis hos Laaneguider.dk. Vha. vores låneberegner, vil du kunne se debitorrenten på alle lån og dermed finde det lån som passer dig bedst. Når du sammenligner forbrugslån og kviklån i Danmark på Laaneguider.dk, vil du nemt kunne se hvem der vil være billigst og derudfra kan du selv drage din egen konklusion ift. hvilket lån du synes bedst om.

Hvordan ser jeg hvilket lån der er billigst?

ÅOP afslører alle lån. Ved at se på ÅOP vil du kunne se hvilket lån der er det billigste. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent og fortæller lidt det samme som Kg prisen på kød. Tallet fortæller dig hvem der er billigst. I vores låneberegner ser du ikke ÅOP men debitorrenten. Dvs. at du kommer 99 procent af vejen ift. at finde det billigste lån, men for at være helt sikker, skal du sammenligne ÅOP på låneudbyderens side også.

Her er et eksempel: Du søger et lån på 10.000 kroner med en løbetid på 24 måneder. Her finder du følgende oversigt.

Som du kan se herover, vises D:E:R som den billigste mulighed med en rente på 9,9 procent. Men læg mærke til at både L’EASY og Kliklån også har en rente på 9,9 procent. For at vide hvilken der således vil være helt 100 procent billigst, skal du blot besøge disse 3 udbydere og se deres åOP. Den som har den laveste åOP på et 10.000 kroners lån med en løbetid på 24 måneder, vil være den billigste løsning for dig. Så let er det at finde det billigste lån vha. Laaneguider.dk

Med ovenstående viden i baghånden er du klar til låne penge og blive klar til jul og nytår.